Open beta finalRender for Maya 2018


Studio Cebas Visual Technology implores everyone to join their first open beta program and get Maya finalRender for free.

FinalRender for Maya is an integrated rendering system with full support for the Hypershade Editor and many shader nodes built into the software. Render offers a very convenient and efficient pipeline for working with Maya, thereby speeding up production.

What’s New?

FinalRender introduces the revolutionary BuildingBlocks™ system - a new approach to creating physical shaders in Maya, based on ray tracing. Building Blocks based on the raytracing core of finalRender for Maya and allow for an unlimited number of shader components that noverlap each other to simulate the real life properties of almost any material. FinalRender for Maya includes multi-core technologies for ultra-realistic rendering.

Key Features

Support
  • Many dedicated ready-to-render finalRender Materials
  • Photometric and Real Area Lights
Network Rendering
  • True Distributed Network Rendering
  • Standard Network Farm-Rendering through batch-rendering is supported

Cameras
  • Real world Physical Camera Exposure Model
  • Multiple Real World Cameras to choose from

Lights & Shaders
  • Advanced Caustic Rendering Effects
  • Highly Optimized Multi-Layered Skin Shader
  • Maya Shading Network support

fR_01.jpg

fR_04.jpg



454 0 850 1
12
2019-03-07
всё названное "final" обречено на правки, боль и страдания
2019-03-07
Михаил, Аминь
2019-03-07
Михаил, final_1, final_2, final_14...
2019-03-07
Выглядит как что то не нужное
2019-03-08
На последней картинке вроде бы майская текстура дерева. А арнольд до сих пор дерево не рендерит. И каустику не рендерит нормально.
2019-03-08
Александр СергеевНа последней картинке вроде бы майская текстура дерева. А арнольд до сих пор дерево не рендерит. И каустику не рендерит нормально.

Ему не нужна каустика, это продакшен рендер для кино
2019-03-08
Bo3Me3DIE
Ему не нужна каустика, это продакшен рендер для кино
Уже давно универсальный рендер, в 3ds max интегрирован и идеологически занял ту же нишу, что раньше занимал Mental Ray.
2019-03-08
А что, FinalRender до сих пор неплох. Например, крайне быстро рендерит простые вещи и очень быстрые и красивые шейдеры в комплекте. Ещё очень классный «почерк» у него. Если переделать любую экстерьерную сцену (желательно с какой-нибудь техникой) под этот рендер, то получится сочная иллюстрация в стиле Сида Мида
2019-03-09
Михаил, это суеверие
2019-03-09
Даниил, я бы очень хотел сказать что да, но практика показывает обратное. Знаете, есть старый анекдот про еврейского мальчика, который заканчивается мыслью - "если там никого нет, то кому показывать фигу, а если там кто то есть, то зачем ссориться?". Так и тут :)
2019-03-09
Михаил, как файл не называй, но рано или поздно появится конечная рабочая версия и, тем более, от названия не зависит необходимость правок. Выбор названия, разумеется, всецело за вами) Но сама ситуация забавная: я думал, что только в профессиях связанных с риском для жизни бытуют ритуалы и суеверия (среди пожарников, лётчиков, военных, хирургов и т.д.) но я ошибся!
2019-03-15
скачал. Потом поковыряю
RenderU.com